Hjem

Meny

 

Trollstigen Camping & Gjestegård

Gjestegården ligger i Isterdalen, i fantastisk natur ved foten av Trollstigen. Her får du en flott panoramautsikt over Trollstigen, Stigfossen og omringende fjelltopper. Vi er plassert ti kilometer fra Åndalsnes på riksvei 63 mot Geiranger. 

Vi kan tilby en flott restaurant som serverer alle dagens måltider samt bar med alle rettigheter. I tillegg camping med plass for bobiler og campingvogner. Vi har også enkelstandard rom, enkel og høystandard hytter, sauna, rasteplass, lekeplass, grillplass og tømmestasjon. I suvenirbutikken kan man plukke ut minner for livet. På området har vi et stort utvalg av flotte håndlagde troll og trefigurer, ypperlig for fotoseanser.

Gjestegården er er flott utgangspunkt for fotturer i skog og fjell. Vi kan være behjelpelig med kart og ruter. Vårt personale kan også være behjelpelig med andre arrangerte opplevelser i området. I lavsesongen er vi det perfekte stedet for din påske og høstferie. Vi kan arrangere kurs og konferanser for deres firma og er samtidig, på grunn av beliggenheten og atmostfæren det perfekte stedet for bryllup, konfirmasjoner og andre private selskaper. 

Trollstigen Camping og Gjestegård er et perfekt utgangspunkt for dagsturer til Geiranger, Ålesund, Molde og Atlanterhavsveien.  På Åndalsnes er det tilknytting til buss og togstasjon. Her er det dessuten museum, muligheter for shopping og innendørs svømmebaseng. To ganger om dagen går det buss fra Åndalsnes til Geiranger, for hjelp til transport utenom dette ber vi dere ta kontakt med oss på gjestegården, vi er gledelig behjelpelig med å skreddersy deres besøk hos oss. 
 
Vi ønsker også bussgrupper, skoleklasser, klubber og andre grupper hjertelig velkommen. Vi har kapasitet til å ta i mot mange mennesker, så ikke nøl med å ta kontakt for ditt arrangement.